Laat uw autobanden vervangen door Autoplus in Eersel

Heeft uw auto nieuwe banden nodig en zoekt u een bandenspecialist in Eersel ? Autoplus Jack van Luttervelt is het autoservicebedrijf voor de Kempen in Noord-Brabant. Voor onder andere het vervangen van autobanden, onderhoudsbeurten, reparaties en apk.

Diensten

  • Banden

Laat autobanden tijdig vervangen voor meer grip op de weg, meer veiligheid en een korter remwegdek. Wacht met het vervangen van de autoband niet tot de volgende onderhoudsbeurt of tot de profieldiepte minder dan 3 millimeter is. Wij hebben (winter)banden van diverse topmerken zoals Toyo, Michelin en Vredestein.
 

  • Apk

Autoplus keurt uw auto op alle verplichte onderdelen. 
 

  • Uitlaten

Een goede uitlaat zorgt ervoor dat u niet onnodig brandstof verbruikt en voorkomt dat schadelijke uitlaatgassen uw auto binnendringen. Wij controleren de uitlaat en vervangen deze wanneer noodzakelijk.
 

  • Schokbrekers

Zorg ervoor dat u stabiel en onder alle weersomstandigheden de weg op kunt. Met goedwerkende schokbrekers of –dempers rijdt uw auto comfortabel en veilig.
 

  • Trekhaken

Heeft uw auto een trekhaak nodig omdat u met de caravan op vakantie gaat of omdat u met een aanhanger de weg op gaat? Wij monteren de trekhaak snel en voordelig.
 

  • (Sport)velgen

Wij leveren een groot assortiment (sport)velgen die we voor u op uw auto monteren. Velgen hebben een groot effect op de uitstraling van uw auto. Wij adviseren u over passende (sport)velgen, prijzen en monteren uiteraard de (nieuwe) set velgen.
 

  • Accu’s

Krijgt u de motor van uw auto moeizaam op gang? Een accu gaat gemiddeld 6 jaar mee. Misschien is uw accu dus wel toe aan vervanging. Voor een accucheck of het monteren van een nieuwe accu, gaat u naar Autoplus in Eersel.
 

  • Remservice

Uw remmen moeten altijd naar behoren werken. Voor uw veiligheid, maar ook voor die van anderen. Laat remblokken tijdig bij ons controleren en vernieuwen.

Vragen?

Klaar terwijl u wacht

Met onze snelle service rijdt u voor u het weet weer tevreden de garage uit. Maak van tevoren een afspraak voor bijvoorbeeld apk of het vervangen van autobanden en we klaren de klus terwijl u boodschappen doet of even een kopje koffie bij ons drinkt. U kunt daarna gelijk weer met de auto naar huis.

 

Overleg
Het komt voor dat we er tijdens een beurt achter komen dat uw auto extra onderhoud nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat onderdelen vervangen of gerepareerd moet worden. Wanneer de geschatte kosten hoger uitvallen dan verwacht, nemen we altijd contact met u op. We vernieuwen nooit iets zonder met u te overleggen, dus bij ons geen onverwachte reparaties en nog belangrijker: geen onverwachte kosten .

Maak een afspraak nieuwe banden Eersel

Montage autobanden

Steeds meer mensen kiezen ervoor om banden via internet te bestellen. Heeft u autobanden besteld maar zoekt u nog iemand die de banden er voor u opzet? Autoplus monteert de banden perfect en snel voor een mooie prijs.

Vragen over de montage? Montage autobanden eersel